Дневен хороскоп за 13.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕН Използвайте деня,

...
Дневен хороскоп за 13.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕН Използвайте деня,
Коментари Харесай

Пълна изолация и нулева комуникация за няколко зодии днес, причините ще ви изненадат

Дневен хороскоп за 13.01.2022 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


 

Използвайте деня, с цел да се обогатите с нови познания и да пътувате с вашите близки, само че внимавайте в случай че сте зад кормилото. Не пропускайте приятните диалози с ваши другари, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите срещи, в случай че са неотложни, преценявайте от всички страни, като е най-добре да не организирате служебни диалози. Стабилизирайте връзките с околните си, благи дами. Ако сте фамилни и имате деца, проявете ловкост, с цел да ги накарате да ви слушат. Вечерта се постарайте да заслужите с хубава вечеря интимните мигове и полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви значим ден за вашия предстоящ професионален път, не го пропилявайте, а съществено се замислете за посоката, в която би трябвало да поемете. Вземете решение дали да извършите промени и да разширите бизнеса си или да се насочите към нещо ново. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията, даже и в случай че сте по женски гъвкави. Брачният ви сътрудник има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете. 

БЛИЗНАЦИ

Ще откриете несъгласие в мненията на вашите сътрудници, които може да объркат проектите ви освен за деня. Не очаквайте помощ, а отхвърлете сами дилемите си и прегледайте работата на по-младите и неопитните. Не ви поучавам да пътувате. Избягвайте ненужните спорове на работното  място, с цел да не се окажете сами, без поддръжка. Следобед ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си сътрудник. 

РАК  

Не забравяйте, че опитите ви да се заемете с няколко задания едновременно няма да са сполучливи. Справете се с най-отговорната си задача, а в случай че имате време и с останалите, само че с самообладание и изчерпателност. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите ви връзки, подбудени от вашето  лошо въодушевление. След работа си създайте позитивни страсти с вашите близки и с вашия сватбен сътрудник, в случай че сте фамилни или пък с обичания, в случай че сте го срещнали, скъпи дами. Вечерта бъдете благи и нежни и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

ЛЪВ

Заради крайности в държанието може да се окажете в цялостна изолираност, даже и от страна на хора, с които сте близки, макар че деня ви разрешава умерено и без напрежение да се справите със отговорностите си на работното място. Наложете си самообладание и преодолейте своята заплеснатост. Това е методът да избегнете грешките. Вечерта не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора, даже и в случай че това са вашите най-хубави приятелки. Ще надуят главата на колегата ви и ще го изнервят. 

ДЕВА

Не ви поучавам да не се проявявате като добродушни и лековерни, подготвени да поемете и работата на сътрудниците си. Колегите ви почитат и поддържат, само че може да ви наложат да поддържате връзка с хора, които не са ви приятни. Примирете се и по-късно ги отдалечете. След работа бързайте да се приберете вкъщи.  Проявявате схващане към проблемите на вашите близки. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си сътрудник. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безвредни и след наложителна персонална хигиена. 

ВЕЗНИ

Поредният сполучлив ден за вас не е за изпускане, само че не бъдете прекомерно взискателни към близките. Планирайте дилемите си, с цел да се справите без напрежение с всичките и да не пропуснете да се обогатите с нова информация. Откажете помощта на вашите сътрудници, които единствено ще ви пречат. Ако ви накарат да изяснявате връзките си не повишавайте звук. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, скъпи дами. Не единствено че няма да сте щастливи. Новото завладяване няма да ви донесат мечтаното полово задоволство. 

СКОРПИОН

Днес бъдете дейни, без значение в какво въодушевление сте, изключително в случай че сте натоварени с нови, виновни задания, тъй като тяхното осъществяване ще ви донесе самопризнание и почитание. Очаквайте предложение за задгранично пътешестване. В отлична форма сте. Ваши другари търсят компанията ви. Доброто ви въодушевление и заразително. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради вашата непрекъсната служебна претовареност. Ако сте бизнес-дами, не подценявайте обичания и децата си. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Недоразумения в връзките с вашите сътрудници, зародили сутринта, могат да се отразят на настроението и самочувствието ви. Насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги съгласно предварителния проект и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с триумфа на вашите нови планове. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на отмора и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената премия към колегата си поради вашето неявяване, а и сте длъжни да сте благи с обичания. 

КОЗИРОГ

Заетостта ви носи доходи в този ден, само че сте застрашени от проблеми, поради склонността ви да спорите с хората, които са ви се доверили. Начинанията може да ви донесат триумф, в случай че не сте решили непременно да надскочите вашите съперници. Бъдете внимателни, рационални и виновни. Избягвайте запознанствата, скъпи дами. Не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не се надявайте на полови наслаждения, тъй като сте изтощени и ще заспите щом подушите възглавницата, в случай че не сте се отдали на наслаждение денем. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте пътешестване, обвързвано с разширение на бизнеса ви и срещи с нови задгранични сътрудници. Трудностите не трябва да ви тормозят. Проверявайте поднесената ви информация. Предстои ви спокоен, съразмерен, градивен ден, който ви дава обещание персонални и професионални триумфи. Не допускайте интервенция в работата ви на инцидентни непознати хора. Направете нужните промени в подредбата на дома си, с цел да зарадвате брачна половинка си. Поговорете с околните и с децата си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

РИБИ

Ако не пренебрегвате служебните си отговорности триумфът е с вас. Вечерта изяснете повода за разногласието и ще се сдобрите. На работното място бъдете съвършени, в случай че желаете да получите справедливо самопризнание. Бизнесмените да не позволяват вложения, за които не са подготвени. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичания си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. Не се карайте с брачната си половинка, не си разваляйте деня си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР